İçeriğe geç

Youtube Ban Nasıl Atılır

Bir YouTube hesabı nasıl banlanır?

90 gün içinde üç uyarı alan kanallar kapatılacaktır. Politikalarımızı tekrar tekrar ihlal eden veya platformun tek bir ciddi suistimali olan kanallar atlanacak ve kanal kapatılacaktır.

Bir YouTube kanalı nasıl engellenir?

Videonun üstündeki Daha Fazla’ya dokunun. ENGELLE’ye dokunun. Açılan iletişim kutusunda, “Yalnızca bu videoyu engelle” veya “Kanalı tamamen engelle” seçeneğini belirleyip videoyla ilişkili kanalı engelleyebilirsiniz.

Başkasının YouTube kanalı nasıl kapatılır?

İçerik Yöneticisi hesabınızdan bir kanalı kaldırın. Sol menüdeki Kanallar onay kutusunu seçin. ONAYLA’ya tıklayın.

YouTube kaç telifte kanal kapanır?

İpucu: Telif hakkı politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu videoyu izleyin. Aktif canlı yayınınız telif hakkı nedeniyle kaldırılırsa, canlı yayın özelliğini 7 gün boyunca kullanamazsınız. Üç telif hakkı ihtarı alırsanız: Hesabınız ve ilişkili tüm kanallar kapatılır.

Bir kanalı nasıl banlanır?

Bağlantılı ebeveyn hesabınızla YouTube’daki belirli kanalları engelleyin Engellemek istediğiniz YouTube kanalının sayfasına gidin Kanal sayfasında, Bilgi sekmesine gidin Kullanıcıyı Bildir simgesine tıklayın Çocuklar için Kanalı Engelle’yi seçin Daha fazla öğe…

YouTube ihtar nasıl kaldırılır?

Android için YouTube Studio uygulaması İçerik menüsünü açın ve Sorunları İncele’ye dokunun. Gönder’e tıklayın.

YouTube engellenebilir mi?

Cihazınızda YouTube’u devre dışı bırakmak için: Uygulama Ayarları sayfasına gidin ve Yüklü Uygulamalar sekmesini arayın. Burada, sekmeye tıklayın ve YouTube’a gidin. YouTube’u engelleyebilir ve hatta kaldırabilirsiniz.

YouTube erişim engeli nasıl yapılır?

Mobil sitem. Git. Sol üstteki profil fotoğrafınıza dokunun.

YouTube kanalı kapatılırsa ne olur?

Kanalınızın kapatılmasıyla ilgili bildirimi kapatma e-postası aracılığıyla veya YouTube Studio’da oturum açtığınızda alabilirsiniz. Sistem kapandığında, Studio kontrol panelinize ve diğer özelliklere erişiminizi kaybedersiniz. YouTube Studio’da oturum açarak kapatma kararıyla ilgili bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Bir YouTube kanalı nasıl şikayet edilir?

Gizlilik PolitikasıRaporlamak istediğiniz içerik veya kanala gidin. İçerik veya kanaldaki “Daha Fazla” simgesine tıklayın. “Raporla”ya tıklayın. Görünen listede “Yasal Sorun”a tıklayın. … Aşağıdaki DEVAM’a tıklayın. Formu doldurun ve gönderin.

YouTube kanalımızı nasıl silebiliriz?

YouTube kanalınızı silin: YouTube Studio’da oturum açın. Alt taraftaki Gelişmiş Kanal Ayarları düğmesini seçin… İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum seçeneğini belirleyin. Kanalınızı silmek istediğinizi onaylamak için kutuları işaretleyin.

YouTube hesabını nasıl kapatabilirim?

Oturumu kapatProfil resminize dokunun.Üstte bulunan hesap adınıza dokunun.Hesapları yönet’e dokunun.Cihazınızdan kaldırmak istediğiniz hesaba dokunun.Hesabı kaldır’a dokunun.

Telif hakkı cezası kaç TL?

Cezası 150 ila 50 bin lira arasında değişiyor.

YouTube telif hakkı cezası kaç TL?

Para, Para, Para – 10.000 TL telif hakkı cezası – YouTube.

Telif yiyen kanala ne olur?

Hesabınız tüm ilişkili kanallarla birlikte kapatılacak. Hesabınıza yüklenen tüm videolar kaldırılacak. Yeni bir kanal oluşturamayacaksınız.

YouTube hesabı neden kapanır?

Topluluk Kuralları veya Hizmet Şartları’nın birden fazla içerik türünde tekrarlanan ihlalleri (örneğin saldırgan, nefret dolu ve/veya taciz edici videolar veya yorumlar) Tek bir ciddi kötüye kullanım (örneğin yıkıcı veya taciz edici davranış, spam veya pornografi)

Eski YouTube hesabımı nasıl kapatabilirim?

Oturumu kapatProfil resminize dokunun.Üstte bulunan hesap adınıza dokunun.Hesapları yönet’e dokunun.Cihazınızdan kaldırmak istediğiniz hesaba dokunun.Hesabı kaldır’a dokunun.

YouTube’da hangi videolar yasak?

YouTube’da şiddet veya tehlikeli içerik, nefret söylemi, yıkıcı veya saldırgan davranışlar, grafik şiddet, kötü niyetli saldırılar ve zararlı veya tehlikeli davranışları teşvik eden içeriklere izin verilmez.

Kullanılmayan YouTube hesapları kapanır mı?

Kaybolmasını istemiyorsanız, Kasım ayının sonundan önce kaydolmanız gerekir. Google’ın Mayıs ayında duyurduğu “Etkin Olmayan Hesap” politikasının bir parçası olarak, en az iki yıldır kullanılmayan hesaplar 1 Aralık 2023’ten itibaren silinecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir